2.04.2013

Funcooking

Samen met 3 vriendinnetjes moest ik een leuk cadeau verzinnen voor iemand, die veel bezig is met koken, maar ook heel erg van 'funcooking' houdt. Funcooking houdt in dat, terwijl je heerlijke gerechten aan het bereiden bent, je ook ontzettend veel plezier hebt. Ik heb de leukste funcooking gadgets verzameld.
Als cadeautje hadden wij een popcornmaker gekocht, met mais, zout en suiker erbij. Zodat ze zowel zoute als zoete popcorn kan maken!

When I was looking for the perfect present for a friend of mine, who loves funcooking I found this popcornmachine. I finally discovered this funcooking and collected for you the greatest funcooking gadgets.
1. Popcornmaker voor maar 29,99 euro. Je kunt er zelf popcorn mee maken in 2-4 minuten, hartstikke leuk voor op een feestje.
2. Bestron Chocoladefontein voor 39,99 euro. Je kunt er maarliefst een kilo chocolade indoen, dat zolang je het apparaat aanhoudt, precies goed blijft stromen.
3. Mijn persoonlijke favoriet: Bestron Suikerspin Machine, die zelfs tot de beste suikerspin machine is uitgeroepen, voor maar 33,99 euro. Gooi er kristalsuiker in (of suiker met een kleurtje) en maak een lekkere suikerspin!
4. Trebs Pizza oven voor 6 personen, 99,99 euro. Wil je graag een gezellige avond door met z'n allen te koken, maar ook zin in pizza? Dat kan met deze geweldige (maar wel een beetje dure) pizza-oven, waarmee je met 6 mensen kleine pizza's kunt maken.
5. Princess Wok-gourmetset voor 49,99 euro, waarmee je ook een leuke kookavond kunt houden met 6 mensen. De pannetjes zijn precies groot genoeg voor een kleine portie, zoals bij het gourmetten.

Al deze leuke funcooking gadgets zijn overigens te verkrijgen bij Kijkshop!

1 reacties: