2.02.2013

Budget dinner #2

Een tijdje terug heb ik weer een heerlijk 3 gangen menu gegeten, dat ontzettend goedkoop was. Aangezien veel mensen het ontzettend leuk (en handig) vonden om de recepten van mijn eerste budget menu te krijgen, heb ik besloten deze ook met jullie te delen. Deze een keer een Hollands, maar ook vegetarisch diner!

There were many people, who really liked the recipes of my first thee course budget dinner. So here's the second!

Geitenkaastaartje met rode bieten

Een heerlijk (ogenschijnlijk) klein voorgerechtje, dat toch ontzettend goed vult. Klik hier voor het recept. Ik heb zelf in plaats van de hazelnoten, walnoten gebruikt, wat ook heel erg lekker was en handig, aangezien deze ook in het hoofdgerecht voorkomen.


Pastasalade met bietjes

Een lekker hoofdgerecht, dat goed aansluit op het voorgerechtje. Klik hier voor het recept.


Amerikaanse chocoladetaart

Een van de beste chocoladetaarten die ook ooit gegeten heb. Wel heel erg vullend, dus we hebben na het hoofdgerecht een tijdje gewacht, voordat we 'm op aten. Klik hier voor dit heerlijke recept.


De kracht van dit lekkere budget diner is het gebruik van ingrediƫnten in meerdere gangen. Zo zijn de bieten en geitenkaas in het voor- en hoofdgerecht gebruik. De walnoten zijn zelfs in alle drie de gangen gebruikt.

Voor dit hele menu waren we 31,45 euro kwijt voor maarliefst 8 mensen. Dit komt neer op 3,92 euro per persoon, helemaal niets toch? Enjoy!

0 reacties:

Een reactie posten