1.05.2013

Hotspot Maastricht: Teazone

logo_teazone


Ik had mijn moeder voor haar verjaardag een lekkere high-tea beloofd en na lang googlen had ik eindelijk het perfecte zaakje gevonden om haar mee naartoe te nemen, in Maastricht!
En dan heb ik het over Teazone, een heel erg leuk zaakje in de Koestraat, dicht bij het Onze Lieve Vrouwenplein.Qua high-tea hebben ze een normale high-tea, wat alleen uit zoetigheden bestaat, maar ook een 'royal high tea', waar ook een hartige gang aan vooraf gaat. Bij allebei zit er een onbeperkte hoeveelheid thee bij. Voor 12,50 euro of 17,50, dus helemaal niet duur. Daarnaast kun je ook alleen een lekker kopje thee of koffie drinken met een fijn gebakje erbij.

Het eten is allemaal huisgemaakt en absoluut heerlijk. Daarnaast serveren ze bij iedere gang een lekkere thee, die er precies bij past. Het speciale aan Teazone is dat ze theeën van over de hele wereld hebben met heerlijke verse kruiden. Zo krijg je bij je theepotje een speciaal klokje, waarmee je zelf kunt bepalen hoe sterk je je thee wil hebben.


Hierboven zie je hun enorme voorraad aan verse theeën, waar je na het eten ook zakjes of blikjes van kunt kopen.

Naast het heerlijke eten en drinken, is bijna alles wat in Teazone staat te koop. Zo staan er prachtige schalen, lampen, theepotten en kunstwerken van over de hele wereld.


Adres: Koestraat 9, te Maastricht

If you are ever in Maastricht and you would like te have a really nice high-tea, you should go to Teazone. It's an absolute wonderful place with all the beautiful stuff they sell. Besides, the food and tea is devine. 


0 reacties:

Een reactie posten