1.10.2013

Wishlist

Mijn verjaardag, Sinterklaas en Kerstmis zijn net weer voorbij, maar ik zou mezelf niet zijn, als ik nu stiekem niet alweer wat wensen zou hebben.

My birthday and Christmas have just past, but I wouldn't be me, if I didn't have some secret wishes.
Een 'perfect tea timer'. Ik kwam ze tegen tijdens mijn high tea bij Teazone en was meteen helemaal fan. Ze zijn in Nederland maar heel weinig te krijgen en dan erg duur (18,95 euro), dus ik moet maar eens kijken of ik ze ergens vanuit het buitenland kan laten verslepen.

Een theekist voor losse thee. Ik ben de laatste tijd steeds meer losse thee aan het drinken, omdat ik het nou eenmaal veel lekkerder vind. Al die aparte pakjes voor die losse theeën staan echter niet zo gezellig, daarom zou ik graag een theekist willen hebben. Deze is van Simon Levelt, maar misschoen moet ik er zelf eentje in elkaar gaan zetten, aangezien deze ook weer erg duur is (33,95 euro).
 


Deze mooie ballerina's van Invito voor 69,99 euro wil ik eigenlijk al heel lang, heel erg graag. Toch kwam er steeds iets anders tussen. Mijn zwarte laarzen gingen kapot, ik wilde graag mooie zwarte pumps voor een gala... Maar nu ben ik vastbesloten ze snel te gaan kopen, wanneer ik weer eens de winkel binnenloop. Leuk voor onder jurkjes, maar ook heel fijn onder een simpele spijkerbroek.


En wat zou ik graag een Pathé pas willen hebben voor 19 euro per maand. Helaas ligt de Pathé niet zo maar voor de deur (ik moet er zelfs 10 minuutjes met de trein voor reizen) en is er niemand binnen mijn vriendenkring, die deze behoefte ook heeft. Iemand enig idee hoe ik dit probleem ga oplossen?

1 reacties:

  1. Je kan wel alleen naar Pathé gaan, is iets minder leuk soms maarja ;)
    Love, Marloes.

    BeantwoordenVerwijderen